Снимка: istock

Знаете ли, че сънят, в който не можем да говорим, загубили сме говора си, може да се тълкува като усещане за застой в реалния живот. Сънищата често ни карат да се замисляме върху тях и това какво да очакваме.

Проверихте ли значението на вашите сънища от последната нощ? Ако не сте може да го направите в съновника на Az-jenata.bg Въпреки това, вижте още няколко тълкувания, които не бива да подминавате.

Вие сте напълно голи – Обикновено този сън показва чувство на уязвимост, но може да символизира и нови начала и свобода.

Бягате от нещо – Вероятно не искате да се сблъскате с нещо определено в живота си. Сънищата, в които бягаме от нещо са показател, че се чувстваме уязвими или не искаме да се изправяме пред трудно предизвикателство.

Колата ви се е повредила – Колата символизира движение и показва накъде сме се насочили в живота. Когато сънуваме, че автомобилът ни се е развалил, това може да значи, че животът ни променя своята посока.

Ако шофирате и не можете да контролирате движението, означава, че трябва да обърнете внимание на неща от живота си, които смятате, че са извън контрол.

Падане – сън, който подсказва, че в реалния живот се чувствате сякаш всичко е извън контрол, че животът ви е несигурен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase