Снимка: Pexels
fallback

 Тези зодиакални знаци се смеят на собствените си шеги и осъзнават, че са забавни. Те имат самочувствие, обичат да развеселяват околните и да разсмиват - и тях, и себе си. Измислят оригинални майтапи. Вижте кои са те.

Дева
 
Девите знаят, че имат блестящ ум, че са талантливи, интелигентни и умеят да се шегуват с вкус. Отправят страхотни сакракстични забалежки, остроумни са и много хора завиждат на хумора им. Оценяват сами това колко са умни, как си служат с хумора и се смеят на майтапите си.
 
Близнаци
 
Много ги бива в общуването, отлични комуникатори са. Те са и забавни, и освободени, затова знаят, че шегите им винаги са на ниво и сами се смеят на тях. Да разказват смешни истории и да се шегуват е техен талант. И не го правят нарочно, идва им отвътре. Впечатляват публиката.
 
Останалите 3 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

MaйMyнaтa

преди 4 години

И по эле ще става с толко вишута, ама нали сме неверници

15

Дреме ми на обекта

преди 4 години

Взема ми XIII- та позиция в тая писаница, видя ли няма оправия .... Все ще ми вземат XIII ... Рев, плач, ааааааасс....

14

И знаехте ...

преди 4 години

Знаехте, че ще направя най-умното нещо и пак ме спряхте ... Не Юда е прав ... За какво един божи син, та заради него да не можехме да си гледаме живота или пък един Балдир. Честно ли от цялата история точно Юда е най-прецакан и обесен и противно на вярванията християнски - Юда не е ада. Юда пак се е измъкнал и е станал Один .... И Левски е от Один ... И всички обесени ... Аз пък не искам ... Искам си точно XIII, ама точнооо Get what you want, but not what you need ...

fallback