Снимка: Istock
fallback

Август месец идва с куп предизвикателства за дамите. Днес от рубриката на Az-jenata.bg „Всичко за зодиите“ споделяме женския хороскоп за август. Вижте какво ви очаква според звездната карта.

Жената Овен

През първите 10 дни на август ще бъдете в състояние да подобрите своето финансово положение. Може да спечелите от лотарията или да получите оферта, която да ви донесе известни приходи. В периода 13 – 21 август може да усетите, че това, което искаме, невинаги съвпада с това, от което се нуждаем. Планетите ще бъдат в такава позиция за вас, че дори не трябва да мислите за своите капризи и определени нужди. Не се противопоставяйте на това, което ви безпокои сега. Съдбата може да ви изненада приятно на 18 или 19 в същия месец. Месецът е подходящ да разчистите душата си. Да се откажете от миналото, да забравите обидите.

Жената Телец

Още в първите дни на месеца ще получите информация, която е добре да проверите. Може да се окаже, че я приемате погрешно. През август няма да липсват трудности, но не се отказвайте от идеите си. Планетите показват, че имате всички шансове за успех. Ще имате желанието да се изолирате от реалния свят. По-добре е да се занимавате с творчески работи като рисуване, писане, правене на нещо със собствените си ръце. Ще ви се отрази добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback