Pixabay
fallback

Остават ви броени дни до началото на дългоочаквания отпуск. Ако вече си мислите как пътувате за морето и се отбелязвате във Facebook, честито! Много работещи ще ви завидят. Но преди да заминете си подгответе добре багажа, за да не пропуснете нещо стягайки го в последния момент.

Някои хора са много подредени. Винаги когато стигнат в хотела, отварят куфара и знаят кое и къде са сложили. Ако вие не сте от тях и винаги нахвърляте всичко буквално преди да тръгнете, променете това. Започнете със списък с основните неща, които не бива да пропускате.

Ето нашите предложения:

1. Бански

Може би жените са онези, които са си купили бански няколко месеца преди почивката или пък до последно търсят най-добрия, за да си вземат още парео, плажна чанта, джапанки и шапка. Дори и да ви се струва, че не може да си забравите банския, никога не се заричайте, защото често се случва. Може да е взет отдавна, но в бързината да пропуснете да го сложите в багажа. Затова той трябва да е на челно място в списъка.

Тръгвайки на море може да отделите банския в отделна чанта, например плажната или най-отгоре в куфара, за да може да ви е подръка щом пристигнете.

2. Кърпи

Друго важно нещо, без което не бива да тръгвате. Ако сте на хотел, няма как в него да не ви предлагат кърпи и да ги сменят поне два пъти в седмицата. От хигиенична гледна точка е добре да си носите свои за къпане. Отделно си сложете кърпи за плаж – на вас, половинката, децата... Така в плажната чанта може да сложите банските и кърпите, които да са готови за плажа.

3. Джапанки

Закъде сте без тях? Дори и да ги забравите, винаги може да си купите такива от мястото, където сте отседнали. Ако това ви се наложи, може да няма вашия размер или избор на цвят. Добре е да имате и едни джапанки, които да ползвате само в хотела/квартирата.

Какво още да сложите задължително в куфара, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

чарли

преди 4 години

Презервативи !

7

Грудю

преди 4 години

И ако гледаме реклами. - СТОПЕРАН И ВСИЧКО СРЕЩУ ДИАРИЯ И ... сеене4. ЛекарстваНикой не иска да се разболее точно по време на отпуска, но и това се случва. Понякога заради смяната на климата, от морските дарове или некачествена храна, може да получите стомашен дискомфорт, някоя алергична реакция по кожата или температура. Не допускайте да тръгнете на път без аптечка. Вземете си хапчета, които са от първа необходимост, лепенки и някакъв крем, който се използва след изгаряне на кожата.

6

Кондю

преди 4 години

И ако съдим по снимката немски паспорт

fallback