Снимка: Instagram
fallback

Благотворителният концерт "Всичко или нищо", чрез който се събраха средства за пострадалата в катастрофа манекенка Кристин Илиева, се проведе преди почти месец, но Кристин сподели, че все още мисли за това събитие и си спомня енергията от него.

През последните няколко седмици звездата е заета с процедури по лечението си, но сега сподели в социалните мрежи следното послание:
 
"Приятели, огромната енергия на концерта "Всичко или нищо" все още ме държи! Последните седмици бяха особено трудни, защото продължих незабавно със следващата вълна на лечението си. Но именно невероятната емоция, която взаимно си предадохме толкова много хора и това, което успяхме да покажем, че можем да реализираме заедно, ме държеше в настроение и ми дава силите да продължавам да се боря!
 
Да искам да бъдем не разединявани, а по-сплотени, добри и състрадателни. Да искаме да помагаме повече, да можем повече, да бъдем повече! Прекрасни неща предстоят да се случват и съм въодушевена да ви държа в течение за тях!".
 
Още по темата можете да прочетете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До Аз

преди 4 години

Кой ти каза че не сме изтървали? АМИ БОРБАТА ми с рака,безсмислена та смърт на майка ми защото лекаря и отказал направление и жената и отрязаха крака ей така за нищо?Права и здрава жена.Моята борба да си върнат детето защото видите ли нямало деца и щели да закрият дома в Силистра и 15 жени на барове и щели да останат без работа.Не знаеш живота на другите така че не Приказвай!***.

9

преди 4 години

Вси4ките... които пишете да не сте лекари и да следите състоянието и...Има сраствания и не може да си сгъва крака. На вас и половината от това което до сега е изтъпряла ако ви се слу4и ще сте се прегънали до земята... А пък някои да ви е бръкнал в джобовете да ви иска пари на вас...всеки дарява по желание...

8

Анонимен

преди 4 години

Да е жива и здрава тази жена /не я знам коя е, у нас "звезди" с лопати да ринеш в иначе беззвездното ни българско небе/, но нейният проблем не ме интересува, на фона на наистина болни хора, от тежки заболявания, които всеки ден се борят за живота си и на които държавата не предоставя дори задължително по закон лечение!Айде, сполай ви, но не ни занимавайте с глупости!

fallback