Снимка: Pexels
fallback

От 3 юли до 27 юли планетата на любовта, хармонията и красотата - Венера, е в знака  Рак. Раците са водни знаци - подвластни на емоциите и много влюбчиви. Ето как ще се отрази това на всички зодии.

Овен
 
Ще им се иска да прекарват повече време вкъщи, с любимите си хора. Да се сгушат на дивана с половинката и да гледат филми, да си готвят домашни ястия. През периода ще са на романтична вълна и няма да ги интересува къде са, няма да им трябват лъскави места, просто ще искат да са с любимия и да се чувстват защитени.
 
Телец
 
Ще им се някой да ги предизвика, да изпита ума им, да ги вдъхнови с интелигентността си. Копнеят за дълбоки, философски и сериозни разговори и ще търсят човек, с когото да ги проведат. Дори да не са на едно мнение, ще им стане забавно и флиртът ще е успешен. Някой ще ги очарова с остроумието си.
 
Близнаци
 
Няколко пъти ще отидат на шопинг. Ще им се да изненадат половинката с нещо ценно и красиво. Ще предложат на гаджето да си разменят подаръци, дори да няма повод. В настроение са да глезят любим човек или да бъдат глезени. По принцип предпочитат флирта, но сега ще им се иска да имат сериозна връзка.

Останалите зодии и как ще им се отрази Рак във Венера в любовта - четете в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Ретрограден Меркурий

преди 4 години

А не е ли Венера в Рак ? ;)

5

Теле с копър

преди 4 години

Не рак е във Венера ами обратното, а за разбиране на ретроградното движение на планетите се иска малко въображение. А зодиите ги чака здраво ***.

4

а сега де

преди 4 години

Моя Рак по принцип си е във Венера, така съм се родила.

fallback