Снимка: istock
fallback

Ако ходите по срещи и искате да откриете любовта, вероятно вече знаете, че това не е лесна задача. Да намериш сродната си душа понякога е предизвикателство, което трае твърде дълго. Първите срещи могат да са напрегнати и да не оправдаят очакванията ви. Когато претърпите няколко поредни провала на първа среща и мъжете, с които сте излизали не ви потърсят втори път, няма как да не се запитате какво не е наред. Ето няколко възможни причини.

1. Отблъсквате го

Това не означава автоматично, че правите нещо крайно неприемливо, че изглеждате зле или че задължително трябва да промените нещо в себе си. Напротив. Просто може да сте споменали нещо, което по принцип тревожи и отблъсква мъжете, като например, че искате деца или че живеете сама с трите си котки. Тези и още подобни примери могат да отблъснат мъжете на първа среща и да ги накарат да си извадят погрешен прибързан извод за вас преди да са ви опознали.

2. Прекалено развълнувани сте

На първа среща е съвсем излишно да се вълнувате прекалено много, особено ако това е явно и за събеседника ви. Той би се стреснал или би си помислил, че сте прекалено отчаяна и искате нещата между вас да се случат възможно най-бързо, дори това реално да не е така. Впечатлението, което ще оставите с такова поведение, може да е напълно погрешно и е възможно мъжът да не иска да имате втора среща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Мъжки свят

преди 4 години

Аз съм Петър и съм алкохолик. Не, ти си Радослав. И не си алкохолик.Клуб на анонимните патологични лъжци

33

До 41

преди 4 години

И в тези изкуствени матки какъв ембрион ще бъде имплантиран как ще получите зародиш, защото изкуствени яйцеклетки не могат да бъдат създадени ?! Не ми казвайте, че ще крадете яйцеклетки.

32

Мъжки свят

преди 4 години

Разговор между двама гробари. Имахме преди време такъв случай: На едно погребение мъжът в ковчега изведнъж оживя, изправи се и се заоглежда учудено наоколо. Настана веселба. Децата пускаха балони, гърмяха с пиратки, пееха песни. Възрастните се прегръщаха помежду си от радост, черпеха се със сладки, зазвуча музика от смартфоните.Настъпи такава какафония ти казвам едвам го погребахме !

fallback