Pixabay
Ако след 7 юли не ви върви, не се чудете, от Меркурий е. До края на месеца планетата попада в ретроградната си фаза и обърква плановете на хората. Тя е свързана с общуването, ето защо през периода няма да ви върви в комуникацията.
 
Разбира се, както всеки път, Ретроградният Меркурий, който започва от Лъв и завършва в знака Рак, ще повлияе по-сериозно на представителите на определени зодии, докато други ще останат почти незасегнати.
 
До края на месеца е добре да преосмислим грешките си и да си вземем поука. Не бива да сключваме договори и да започваме нови начинания, в сферата на любовта също е добре да внимаваме.
 
След като ви представихме как ретроградната фаза на Меркурий ще се отрази на първите пет зодии, ето и останалите:
 
Дева (23 август – 22 септември)
 
През този месец ще ви се налага да лъжете, за да се домогнете до онова, което сте запланували и да постигнете напредък в работата. Все още не сте готови да споделите със света плановете си за бъдещето.
 
По време на ретроградния период на Меркурий намерете време, за да се отпуснете и не мислете за проблемите.
 
Везни (23 септември – 22 октомври)
 
Противно на Ретроградния Меркурий, представителите на този знак ще имат успех в комуникацията. Те ще привлекат лесно свои съмишленици и могат да намерят нови приятели до края на юли. Доста ще са ангажирани.
 
От друга страна, в работата ще изпитат известни трудности. Нищо няма да им спори, но въпреки това не бива да се отказват и трябва да са по-търпеливи през периода.
 
Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
 
Докато предпочитате да не афиширате широко онова, което правите, не си мислете, че ще останете незабелязани. Вие се справяте чудесно и през този месец ще получите чаканото признание.
 
Лунното затъмнение на 16 юни ще ви припомни от какво сте се отказали в миналото и ще ви настрои носталгично.
 
Още за влиянието на Ретроградния Меркурий четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase