Снимка: pexels

Грубостта, невъзпитаното и неуместно поведение са най-ужасното нещо, което може да ви се случи, когато пътувате със самолет. Такива случаи обаче не са рядкост, за съжаление. Хората често мислят за собствения си комфорт, неглижирайки този на другите пътници и така превръщат пътуването на всички в същински ад.

Някои го правят нарочно, други - несъзнателно. Ако прекалите с грубостта рискувате дори да ви свалят от самолета. Вижте кои са най-ужасните типове поведение, които можем да срещнем на борда на самолет или на летището.

Вербални атаки

Груби коментари, подвиквания, подигравки и дори сексуални намеци – на тези обидни типове поведение често са подложени хората, отговарящи за комфорта и безопасността на пътниците по време на полет, а именно бордния екипаж. Едно от най-досадните и неприятни неща е да има такъв пътник на борда, който да трови атмосферата по време на полет с лошите си обноски.

Блъскане на седалки

Който е пътувал на дълги разстояния знае колко ужасно неприятно е някой да блъска в гърба ти с крака. Вярно е, че дългите полети са трудни за понасяне. Но това не означава да се причинява допълнителен дискомфорт на пътника пред вас. Не забравяйте, че всички са в едно и също положение. Проявете разбиране и деликатност. Не подпирайте краката си върху седалката пред вас, защото бутате човека в нея. Това е едно от може би най-дразнещите поведения, които много пътници са изпитвали в самолет.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase