Снимка: Pexels
fallback

Предателството е добре познато за тези зодии. Понякога те са егоисти и може да ви забият нож в гърба, ако това ще им помогне по някакъв начин. Мислят първо за себе си и своето щастие, затова не може винаги да им вярвате и да разчитате на тях. Не са особено лоялни и разочароват приятелите си. Ето и кои са те.

Овен
 
Ако решат, могат да останат верни на половинката или да са лоялни към приятелите си. Но често се появяват ситуации, в които Овните променят решението си, поставят себе си на първо място. Предпочитат да получат някаква изгода или да се насладят на нещо, отколкото да останат верни на принципите си. Състезатели са по природа и искат винаги да са победители. Предават другите, за да получат това, което искат.
 
Близнаци
 
За тях е най-вероятно да предадат приятелите си, без изобщо да им мигне окото. Вярно е, че имат две лица и че често изненадват с постъпките си, сякаш в тях наистина живеят две коренно различни личности. Много добри актьори са - ще ви заблудят с думите си и ще ви измамят. Играят сценки, докато не получат това, което искат. Поставят себе си на първо място, затова не е проблем да предадат приятел. Освен това рядко задълбочават отношенията си, предпочитат забавленията, безгрижни са и не мислят за последствия.
 
Останалите зодии, от които можете да очаквате, че ще ви забият нож в гърба - вижте в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

До номер 22. Не подкрепям. И от там не вярваме на зодии с децата ни, кога си бяха в бг. Или както ни казваха те. Зодиите са като времето. Всичко е до човек, до възпитание, а и ако си от село, много деца, едно момче, от 2 годинки на момче овен с роклички на капките и на полето,тютюна,овцете,декари земя с какво ли не, село без ток, без вода, честни, изстрадал.

22

Нерегистриран

преди 4 години

Не вярвам на зодии, но дали си овен или не, всеки е в състояние да ти забие нож,... келевите и мързеливи клюкари. Борбен е когото познавам овен, трудолюбив, ако всички са като бг ще я бъде. Ограничени, не гледат телевизия, Интернет, а само работа, работа и пак работа. Мисля, че е до човек. Кой много работи и много завист от другата страна. Не вярваме на зодии, а на хора с добри сърца, но вече ги няма, само злоба у българите... Овните са стегнати, не се огъват пред трудности, железни, не плачат,

21

Анонимен

преди 4 години

Sssssscorpio

fallback