Снимка: pexels.com

Доста неща могат да подразнят жените, но има някои, които мъжете смятат за свой чар, а всъщност може да изкарат извън нерви представителите на нежния пол.

Проучване, направено от Джинджър Рисърч показва някои от най-ярките примери, които е хубаво мъжете да не правят, ако искат да се представят добре пред дамите.

На първо място, пише Daily Star това, което жените не понасят е мъж да им се прави на чаровник във фитнес залата и да ги сваля.

В Топ 3 на дразнителите за съвременните представителки на нежния пол попадат също въпросът защо все още нямат деца и обсъждането на месечния им цикъл.

За 28 процента от жените особено дразнещо е когато мъжете осъществяват контакт първо с гърдите им, вместо с очите.

Дамите не понасят също да им се напомня за неравенството в заплащането и особено, че мъжете печелят средно с 18,4 процента повече от тях.

"Жените всекидневно се сблъскват със сексизъм както в личния, така и в професионалния си живот", коментира Хариет Скот от Джинджър Рисърч, цитирана от БТА

Вижте още за връзки в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 30

Ако някога успееш да се стабилизираш икономически, което едва ли ще се случи при твоя начин на мислене, но ако все пак се случи, ще се убедиш, че жените пак ще те отбягват. Заради характера ти.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Само смотаните жени могат да се оплачат от сексизъм. За нормалните жени сексисткото отношение показва че те се ценят като жени, а всеки знае че за една жена най-важното е да се цени като жена.

26

дамбулова

преди 3 седмици

До Прасе с каска

Ни ма излагай така