Снимка: Instagram
fallback

Даниел Петканов зарадва съпругата си Александра с щедър подарък. Алекс се похвали в социалните мрежи, че е получила червен автомобил от любимия си. На колата дори има надпис, който гласи: "Обичам Александра!".

Ето какво написа манекенката в Instagram:
 
"Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил - забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!".
 
Снимки на колата и щастливата Александра - вижте в Teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 4 години

Мда, невероятно!

28

Анонимен

преди 4 години

Това са ефирни личности, които получават големи отстъпки и за реклама ползват намаления. Ако сме на тяхно място и ние ще се сдобием с нов автомобил лесно. Не си мислете, че който е учил само той е сполучил. Поздрави.

27

хи-хи-хи

преди 4 години

Две кухи *** си правят реклама.На кой му пука шантавия псевдорепортер какво е купил на шавра.н.тията с усмивка на пор?Преди година същия рогоносец рева по телевизията че благоверната му хойка за пари с всякакви чичковци.Е ,изкарала е зъблата за едно ръждиво тенеке на колела.Да им е честита придобивката.Аз лично бих си траял на мястото на грозния шут Дани.

fallback