Снимка: pexels
fallback

Луксозен хотел в Малдивите търси да наеме работник, който да се грижи за костенурките там. Хотелът носи името "Coco Palm Dhuni Kolhu" и от управата обявиха, че искат да си намерят стажант, който да работи в техния спасителен център за костенурки за 2 седмици през месец август.

От хотела посочват, че всички разходи на стажанта ще бъдат покрити. Съобщава се, че работното място е центърът "Marine Turtle Rescue Centre" към хотела и стажантът ще има следните задължения - грижа за костенурките, публикуване на постове в Instagram и учене от ветеринарните експерти, които вече работят там.
 
Под грижа за животните се има предвид хранене, чистене на аквариумите, наблюдаване на операциите и медицинските процедури, които се извършват и присъствие на спасителни мисии, на които се помага на костенурки в беда и те се водят в центъра.
 
Още за мечтаната работа - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

биджи

преди 4 години

Коко Палм Дюни Кольо те тва е евро-инвестиция в къща за гости....

6

Анонимен

преди 4 години

Тук вече почнаха да плюят въпросната работа, като че ли цял живот са се занимавали с костенурки! Всяка работа е интересна,, ако ти си интересна и богата личност. За мързеливите и бедните духом всичко е тегоба.

5

Стефан

преди 4 години

Ти от коя нация си ,***

fallback