Снимка: istock

На 3 юни в 13:02 часа настъпва новолунието в Близнаци, което бележи началото на нов цикъл. Този нов цикъл ще предостави възможности да се ангажираме с лични цели, които изразяват положителните енергии на знака на Близнаци. Време е да подобрим комуникативните си умения, като слушаме останалите и приемаме гледните точки на другите.

Новолунието в този зодиакален знак е добър цикъл, чрез който ще можем да преоценим нашите комуникационни и социални умения. Ще събираме информация, ще общуваме приятелски. Мощната енергия на Близнаците ще ни помогне да направим важни промени в живота си.

Гъвкав, приспособим и ненаситно любопитен, знакът Близнаци прави всичко, за да запази възможностите си отворени. И също като неговия владетел Меркурий, той се нуждае от много новости и разнообразие.

През това новолуние ще се стремим към интелектуална стимулация и ако не се задоволяваме с положението си в настоящата ситуация, вероятно ще я търсим другаде. Ще имаме въпроси, ще търсим отговори и ще събираме информация. Ще прескачаме от едно нещо към следващо със замайваща скорост.

За щастие, това звездно събитие идва с интересна позиция между Венера в Телец и ретрограден Плутон в Козирог. Този подкрепящ аспект ни помага да останем вкоренени в нашите най-дълбоки ценности и желания, давайки ни възможност да премахнем всички отвличащи вниманието ни и да се фокусираме върху нещата, които си заслужават.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase