Снимка: Istock
fallback

Няма значение колко продължителна е била връзката ви. Понякога се случва така, че се налага малка пауза, поставяне на многоточие или просто една кратка лятна почивка, която да си дадете.

Ако сте попаднали в момент, в който не сте сигурни къде точно се намирате във връзката си, какво точно ви носи тя и сте започнали да се чудите дали сте щастливи, починете си малко един от друг и от общите ви дни и нощи. Поговорете и си дайте малко време да усетите как ще се чувствате като самостоятелна единица.

Прекарвайте време с приятели, близки, с хора, на които не сте отделяли достатъчно време, докато сте били погълнати от връзката си. Преценете как усещате себе си и имате ли нужда от продължаване на същата връзка или се нуждаете от изцяло нов старт.

Ето и признаците за това, че е време да си дадете кратка лятна почивка.

Комуникацията се е превърнала в битка

Ако общуването помежду ви е станало по-трудно отпреди, създава ви напрежение и ви прави лесно избухливи, нещо не е наред. Понякога във връзката се нагнетява толкова много негативна енергия, че тя пречи на нормалните отношения, защото предизвиква изкуствена непоносимост, пречеща на общуването.

Ако изпитвате затруднения да говорите нормално, а лесно залитате към скандала, това е един сигурен знак, че се нуждаете от време да отпуснете парата самостоятелно, за да помислите добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 4 години

Ако е фен на Литекс, а днес си мисли, че е фен на ЦСКА!

2

Анонимен

преди 4 години

Ако ви готви само леща!

1

Анонимен

преди 4 години

Като ударя 2 тека и казвам на жената- Не мога, ще трябва да си починем малко- и на сутринта пак сме на калъп.

fallback