Снимка: Pexels
fallback

Ето и какви въпроси най-често задават зодиакалните знаци в търсачката и какви статии четат редовно.

 
Овен
 
Обичат да са активни, да пробват нови упражнения, да спортуват и да поддържат форма. Затова често търсят фитнес приложения, информация за различни упражнения, калории в храните и съвети за спортуване.

Телец
 
Да са финансово стабилни е сред приоритетите на Телците. Те търсят съвети как да спестяват повече, как да следят финансите си. Често търсят информация за изгодни оферти и промоции.
 
Близнаци
 
Комуникацията е ключова за въздушни знаци, като Близнаците. Те редовно проверяват информация за това кои книги са излезли на пазара, какво е най-подходящо да четат по време на ваканцията си. Прегледжат и клюки за любимите си звезди.
 
Рак
 
Домът е любимото място на Раците. За тях истинския рай е леглото им, завивка, топла напитка, лакомство и любим филм. Затова редовно търсят какви нови сериали за излезли и какво ще дават по телевизията, за да може да си лежат и да гледат.
 
Лъв
 
Лъвовете са много заети, обикновено се занимават и с работа, и с учене, а и са душата на компанията. Когато не им остава много време, търсят в Google информация за училищни или работни проекти, както и за хобитата си.
 
Останалите зодии и какво търсят най-много в Google - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

--

преди 4 години

Глупости, всички търсят порно.

2

Анонимен

преди 4 години

Ох, достигнахте нови висоти в изсмукването на "статии" от пръсти.

1

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласен за мойта зодия.

fallback