Снимка: Pexels

 Има хора, които са много влюбчиви, лесно си харесват някого и бързо се отдават на чувствата. Те рядко остават без гадже. Други обаче подбират доста. Търсят нещо като идеалния партньор, имат много изисквания и претенции, не се доверяват лесно на новите хора в живота си и не си позволяват да се влюбят бързо в човек, който все още не познават толкова добре. Вижте кои са те.

Лъв
 
Изключително уверени в себе си. Огнени знаци са, което значи, че са много страстни, но и горделиви - ценят себе
си, знаят, че заслужават най-доброто, гледат на себе си като на кралски особи. Затова не биха се примирили с нещо обикновено. Не биха започнали да излизат с някого, просто за да имат връзка. Не правят компромиси с изискванията си. Вярват, че самите те са най-доброто, затова търсят и най-доброто за себе си, стандартите им понякога са прекалено високи. Търсят партньор, който да е верен, лоялен, честен, мил, който да ги прави щастливи, да ги хвали и глези.
 
Дева
 
Те са най-големите перфекционисти сред зодиакалните знаци, затова и не е изненада, че търсят перфектния партньор. Изключително дълго подбират, анализират подробно всеки кандидат за сърцето им. Стандартите им са доста високи. Самите те рядко допускат грешки и са критични към себе си, затова не искат да сбъркат с партньора. Дори когато намерят някой, който много им харесва и изглежда като тяхна сродна душа, пак ще намерят за какво да го изкритикуват.
 
Другата зодия вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

7

Мен

преди 3 седмици

Стрелеца е горещ .
Жените Дева рядко са на място или са сухари дето се правят на много печени или са е...му маната само с две три села не се е е...още иначе се правят на монахини и праведници.Холщайн бягай и си живей живота...щастливо без девата на 25...

6

Абе да се еб,,,,

преди 3 седмици

"Кво са очи гледале, то са слъзи капале!"
20 године!!!

5

Абе да се еб,,,,

преди 3 седмици

Как е възможно Дева да "припознае" Овен, с македонско потекло?
Да ги еб,,,, ЛЮБОВТА!

Поздрави Мъченик!