Снимка: Pexels

Овен

Не прекалявайте с желанието си да въздействате върху околните. Магнетични сте и привлекателни, но по-прозорливите ви приятели, съученици и друга компания може да решат, че ги манипулирате и да започнат да ви отбягват. Мислете за впечатлението, което правите, важно е ако искате да поддържате връзките си стабилни. Стремежът ви да сте в центъра на събитията няма да се хареса на половинката ви и той/тя ще намери начин да изрази мнението си. Никак не е сигурно, че начинът ще ви хареса.

Телец
 
В малко странна ситуация може да попаднете тази седмица. Имате идеи, имате планове, имате и възможности да ги реализирате, но някак си не се сещате с какво точно да започнете. И, без да си давате сметка, изпадате в състояние на блажена леност, отлагайки всичко за „по-нататък“. Всичко започва да ви изглежда трудно, невъзможно и търсите оправдание за собствената си инертност. Единственото спасение е да обсъдите опасенията си с половинката. Той/тя със сигурност ще ви мотивира и ще ви извади от зоната на несигурността. През почивните дни ще осъществите поне един от замислите си.
 
Близнаци
 
Ще преживеете разни изненади през тази седмица. Както хубави, така и лоши, като ще са свързани предимно с личните, а в частност с романтичните ви връзки. Приятните преживявания ще са в компанията на хора, към които сте били винаги искрени. Тези, които умишлено или не, сте подвели ще намерят начин да изкажат недоволството си. Заемете наблюдателна позиция. Анализирайте поведението на хората около себе си и не обръщайте гръб при първата критична забележка. Помнете, че стабилните отношения изискват взаимност.
 
Рак
 
Силното оръжие през тази седмица е усмивката ви. Не веднъж ще попадате в конфликтна зона, ще сте обект на коментар или дори на словесни нападки. Мобилизирайте се, запазете спокойствие и се постарайте да не отговаряте на провокациите. Първо преценете от кого идва недоволството и има ли обективни причини за него. Ако идва от половинката ви, значи ситуацията е сериозна и трябва да търсите начин да оправите нещата. Ако крясъците се чуват от обичайните ви съученици и приятели, няма страшно. Те са свикнали с характера ви, рано или късно ще им мине и ще ви простят евентуалните провинения.
 
Лъв
 
Като начало затрудненията ще са свързани с учебните занимания. Те естествено, ще повлияят на градуса на настроението ви, което видимо ще спадне. Следващите спънки или недостатъчно добри постижения ще са в областта на извънкласните ви занимания, особено ако става дума за спорт, някакво тематично състезание или конкурс. Там съвсем няма да постигнете желаните резултати и може окончателно да се сдухате. За късмет и тези, които си имат половинка, и онези които все още не са избрали подходящия човек, ще са обект на засилен интерес и сигнали за свалка. Какво пък, явно положението не е чак толкова лошо, след като дори сърдити и намусени, продължавате да сте привлекателни.
 
Дева
 
Интересното при вас е, че с колкото по-малко време разполагате, толкова по-добре се справяте. И понеже тази седмица ще е по-къса от обикновено, още в началото ще ви хрумнат оригинални творчески замисли, а най-сложният въпрос ще е с какво да започнете. Не губете време, не се лутайте излишно. Споделете с половинката. Бъдете сигурни, той/тя ще ви ориентира най-добре. В още по-добра позиция са онези представители на вашия знак, които все още не са в сериозна връзка. Точно сега ще разберат кой иска да е с тях и на чия подкрепа могат безусловно да разчитат.
 
Останалите зодии и какво ги чака в любовта тази седмица - четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase