Снимка: Istock

Когато говорим за любов, мъжете и жените сякаш сме от два различни свята. Световете ни се сливат в някакъв момент, но в същото време остават толкова неразгадани едни за други. Винаги ще има неща за женската същност, които мъжете няма да разбират, като нашата приказливост, например.

Споделяме още 10 неща, които са странни и дори неразбираеми за тях.

1. Защо казваме противоположното на това, което е в действителност

Комуникацията е от съществено значение за успешните взаимоотношения. Жените, вярваме, че мъжете са длъжни да четат нашите мисли. Всъщност, те се нуждаят от точни и ясни направления. Ако искаме да се случи нещо конкретно, трябва да им го заявим. Ако не се чувстваме добре, сърдити сме, е важно да го споделим. Така например, когато не сте съгласна с любимия, колко често на въпроса „Какво ти е?“ отговаряте с „Нищо, добре съм?“.

2. Нашето непрестанно желание да пазаруваме

Да, за повечето мъже е непонятно защо си купуваме постоянно обувки, гримове, дрехи, а в гардероба ни има такива, които никога не сме носили. Искат да изглеждаме добре, да сме поддържани, красиви, да излъчваме всичко това, а не разбират, че тези малки неща като пазаруването ни карат да се чувстваме обгрижвани.

3. Защо не си поръчате порция картофки само за вас

Мъжете защитават храната си. И това, което не разбират е защо всеки път си взимате от неговата любима храна, а не си поръчате и същото за вас. Споделянето на храната е много важно за една връзка. Затова не забравяйте вие да споделите десерта си с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase