Снимка: pexels

Твърди се, че търпението е истинска благословия и едно от най-хубавите качества, които може да притежава човек. Хубавите неща стават бавно, гласи поговорка. Но за някои от хората е по-трудно да останат търпеливи и да чакат. Те са постоянно в движение, бързат, искат резултати на момента, не търпят бавното темпо и нямат търпение нещо да се случи. Ето и кои са най-нетърпеливите зодиакални знаци.

Овен
 
Те са най-нетърпеливите знаци от зодиака. Решителни, енергични, уверени - струва им се, че всеки друг действа по-бавно от тях. Огнени знаци са, управлявани от Марс - планетата на агресията, животинския инстинкт, страстта. Импулсивни са, реагират на момента, дори остро, понякога после съжаляват за тази реакция. Когато искат нещо, трябва да го постигнат и вземат веднага, иначе се побъркват - това се обяснява с животинския им инстинкт. Състезателни са по природа, не могат да допуснат някой да ги изпревари. Нервни са. Ходят бързо и винаги са в движение.
 
Везни
 
Везните са познати като зодиакалните знаци, които винаги търсят баланс, хармония и спокойствие. Те потушават конфликтите, влизат в ролята на съдия в много ситуации. Но това не означава, че са много търпеливи. Напротив, напрегнати са, горят от желание да осъществят целите си, да постигнат замисленото. Те са натрапчиви, мотивират другите и себе си, искат веднага да действат. Имат много енергия, жадни са за знания и успехи. Когато решат нещо, трябва да го направят, иначе не могат да спрат да мислят за него.
 
Останалите зодии, които са нетърпеливи - четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

2

До Гошу

преди 1 година

Еее ***
Още на първа среща щи разцепя анална

1

Гoшу

преди 1 година

Аз ако не нaева някоя на втора среща, трета няма. Близнак съм