Снимка: Reuters
fallback

Чудите се какво ще ни поднесе финала на "Игра на тронове"? Актьорът Николай Костер-Валдау, влизащ в ролята на Джейми Ланистър, може случайно да е издал какво ще се случи в последния епизод. Той даде интервю за "The Ellen DeGeneres Show" и там издаде интересна подброност, забелязаха почитатели.

Водещата Елън го помоли да направи обобщение на сериала в рамките на 30 секунди. От изявлението на Николай си проличава, че Бран Старк ще има основна роля в последния сезон.
 
Той казва следното: "Има момче, което е изгубило пътя си в живота, нуждае се от помощ, и този мъж, Джейми Ланистър, му помага. Бута го от кулата, Бран пада на земята и осъзнава, че трябва да направи нещо с живота си. Той става Триоката врана - магическо създание, което може да предвижда бъдещето, да се връща назад в миналото и помага светът да бъде спасен. И всичко това е заради Джейми Ланистър, този страхотен човек!".
 
Почитателите на сагата са се впечатлили именно от тази фраза в разказа на Костер-Валдау - "помага светът да бъде спасен". Те коментират, че засега Бран Старк не е направил нищо толкова величествено и полезно, което може да се сравни със "спасение на света", затова смятат, че момчето ще има ключова роля в последния сезон и че това е спойлер.
 
Още за изказването на актьора - четете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Джон Снегът, Не Знае Нищо, и затова досега се онождаше с леля си, Денерис Таргариан, Първата с това име, Онождана от Хавайския Дивак, Джейсън Момоа на Дзадна Прашка!!! You Know Nothing, Jon Snow!!! :-))))

6

Анонимен

преди 5 години

Кольо-Джеймито Валдау, Датчанина, Сестроjебец-Кралеубиjец, jе гоуемПичага!!! ;-)))

5

Анонимен

преди 5 години

И, ко стана, са, Джон Снегът, не билКопиле, ...а, се *** с леля си, дребното изпобеляло коорве, дето го онождаше на дзаднаПрашка, оня дивак хаваеца!!! Бааахти филма, брат се *** със сестра си, гейовеЛесбоси и бардаци, ...

fallback