Снимка: pexels.com

Целувката е нещо строго индивидуално. Няма двама души, които да се целуват еднакво. А дали целувката зависи от зодията? Според астролозите – да.

Овен

Вие нямате навика да обмисляте нещата твърде много – всъщност именно вие правите първата крачка, като размислите идват по-късно. Овенът е спонтанен и дебне всеки миг, в който може да изненада партньора си. Познатият като темерут зодиакален знак целува обрано, без да се впуска в кой знае каква страст.

Телец

Това, което е сигурно за тях е абсурдната чувствителност, с която приемат случващото се. Телецът трудно се решава да покаже чувства, но за сметка на това целува сякаш като за последно. Щастливи са онези, които са в техните обятия. Телците са онези, които знаят как се прави любов.

Близнаци

В прав текст – тяхната уста трудно се затваря. Близнаците имат толкова много неща за разказване, че фокусът трудно се измества към целувките. Поради това те си остават бързички, но по свой собствен начин пламенни и страстни. Близнаците понякога страдат от „раздвоение“ на личността, просто им хлопа дъската – в един миг са усмихнати, целунеш ги накриво и побесняват.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

4

ПроСоТо

преди 2 месеца

"Дълга целувка-кратка любов"...Важи за всички зодии!!!!

..Аз лично не си падам по целувките..по устата..Целувам вратлето,шията,гърдите,коремчето,..очите дори,когато има много чувство в тях,бедрата...

Но за устата...дори не знам за какво толкова я възхваляват тая размяна на слюнки...

3

Анонимен

преди 2 месеца

Скорпиона жили, той не целува!

2

34321

преди 3 месеца

Дрън, дрън..