Снимка: pexels

След раздяла често бившето гадже започва да ви липсва и се чудите дали да не се съберете отново с него, ако то проявява такъв интерес. Самотно ви е, свикнали сте да има човек до вас, познавате го добре, а и в такива моменти си спомняте повече хубавите неща.

Ако сте се разделили заради нещо дребно и още се обичате, може да направите компромис. Но ако причината е била сериозна, не бива да приемате такъв токсичен човек в живота си отново. Ето и как да разберете.

1. Ако са ви подценявали и обиждали
 
Човекът, който ви обича, трябва да ви мотивира да давате най-доброто от себе си. Той ви подкрепя и цени. Радва се на вашите хобита, страсти и занимания, насърчава ви да продължите да се занимавате с това, което обичате.
 
Пожелава ви успех и се радва на това, което постигате. Ако се подиграва на хобитата и страстите ви, съветва ви да си намерите нови и не ви подкрепя в дейностите, нямате нужда от такава негативна енергия. А ако обижда и черти от характера ви, поведението ви, смее се на принципите и вижданията ви - още по-лошо!
 
Би било добре да се запитате защо такъв човек иска да е с вас, ако не харесва качествата ви и не споделя ценностите ви! Ако бившата половинка ви обижда, не си струва да сте заедно. А ако ви определя с епитети като "луд", "ненормален" и т.н., това е най-сериозният знак, че няма какво повече да правите заедно. Половинката трябва да ви обича и да повтаря колко харесва вашите качества и колко ви цени.
 
2. Крали са от вас
 
Ако някога се забелязали, че ви липсват пари, дадена вещ и т.н. и то в ден, в който сте били само с партньора, никога не обмисляйте евентуално бъдещо събиране. Това е обидно и непростимо, а и дори опасно. Странно е най-близкият ви човек да ви обира. Това значи, че изобщо не се интересува от вас толкова, не може да споделя с вас проблемите си и го е страх да помоли за помощ. А може и да има престъпни наклонности.
 
Останалите причини да не се връщате при бившия - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase