Снимка: Pexels

Овен

Единственият начин да запазите (а ако сте в конфликт да стабилизирате) любовните отношения, е да не допускате никой да се намесва във връзката ви. Не обръщайте внимание са хорски приказки. Противоречията, каквито и да са, ще са плод на действията на трети лица. Отървете се от предразсъдъците си, не вярвайте на слухове. Чувствата ви ще са истински, ако сте искрени. Не е изключено да срещнете човек от миналото. Не се заблуждавайте, каквото е било, няма да се върне.
 
Телец
 
Мислите и действията ви леко ще се разминат. Идеите ви са прекрасни, но в интерес на истината, нямате желание да правите каквото и да било. Нищо няма да ви принуждава да бързате, а в същото време сте доста бъбриви. В началото на седмицата ще разполагате с достатъчно време да обсъдите хрумванията с половинката си. Ще сте изключително доволни, защото той/тя ще ви изслуша с най-голям интерес и даже ще ви подскаже как да подходите към реализацията на намеренията ви. Което пък ще сте в състояние да свършите през втората половина на седмицата, защото тогава ще разполагате и с необходимите условия.
 
Близнаци
Близките приятели ще ви заинтригуват с идея за някаква съвместна изява с отражение в публичното пространство. Участие в конкурс, състезание, викторина или нещо друго. Предложението ще ви въодушеви, но е почти сигурно, че няма да се хареса на половинката ви. Не настоявайте да се включи, нормално е понякога предпочитанията ви да са различни. Направете каквото сте си наумили. Може да не сте в групата на наградените, но емоцията ще си струва. Не е изключено той/тя да прецени, че не е трябвало да ви отказва. Не коментирайте темата, на никой не му е приятно усещането за вина.
 
Рак
 
Времето ви ще е разпределено между домашните, учебните задачи и разни публични мероприятия. Романтиката през тази седмица ще остане малко на заден план, което в известен смисъл е добре за вас. Ще прозрете кои са приятните страни на отношенията ви и кое пречи на пълната хармония. В края на седмицата половинката ще ви зарадва с приятна, макар и съвсем дребна изненада. Жестът на пръв поглед може да е дребен, но настроението ви видимо ще се подобри. Избягвайте шумните компании, когато сте заедно.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase