Снимка: Pexels

 Главоболието не е приятно за никого. Понякога се появява заради забързаното ежедневие, многото задачи, липсата на сън, дехидратирането, друг път е свързано със заболяване. Ето кои зодии най-често ги боли глава, според "Your Tango".

Овен
 
Смята се, че дори има риск да развият хронична мигрена. Те много бързо се палят, агресират и нервират, което задейства главоболието. Освен това са състезатели и държат на победата на всяка цена, което внася много напрежение в ежедневнието им. В движение са, постоянно вършат нещо, не си почиват.
 
Телец
 
Те са податливи на инфекции на гърлото, на ушите, а често и страдат от схаващане на шията. Това схващане води и до болки в главата. Телците са големи инати, спорят и знаят само своето, което им докарва много главоболия. Не понасят несправедливостите и много държат на морала, което също ги разстройва.

Близнаци
 
Тези зодиакални знаци често имат проблеми с нервната система, а и лесно настиват. Настинките и вирусите причиняват главоболия за Близнаците. Но и друго нещо предизвиква тази болка - те се захващат с повече неща, отколкото могат да изпълнят, много активни са, посещават куп събития, дори когато са изморени. Имат много мечти и се опитват да осъществят всичко.
 
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase