Снимка: pexels

Страшните сънища не са приятни за никого, но за съжаление някои хора доста често сънуват кошмари. Ето и какъв лош сън редовно преследва зодиакалните знаци. 

Овен
 
Ужасно ги е страх да бъдат уязвими и да се излагат публично. Често сънуват, че са голи в работата, в училище, навън, сред много хора или на някое важно събитие и това ги докарва до лудост.
 
Телец
 
Трябва им стабилност и безопасна среда. Най-много ги плашат сънищата, в които губят контрол. Затова, когато сънуват, че падат по стълбите, от високо и т.н., това им се струва истински кошмар.
 
Близнаци
 
Проблемите много ги плашат и гледат да ги избягват. Но пък редовно сънуват, че някой ги преследва и те не могат да се измиъкнат. Много ги е страх, че ще ги хванат.
 
Рак
 
Близките и семейството им са най-важното в живота им. И Раците стават зависими от тях. Често в кошмарите им роднините и близките им умират, което е най-големият ад за тези зодии.
 
Лъв
 
Когато са тъжни или предадени, те стават несигурни. Разтревожени са за това как изглеждат външно, губят ли контрол, успяват ли да са лидери. Най-неприятният им сън е, когато сънуват, че зъбите им падат.
 
Дева
 
Много се разстройват, когато пропуснат нещо, забавят се или закъснеят за среща или изпуснат срок. В сънищата си често закъсняват за нещо важно и са забравили да изпълнят навреме задача, което ги докарва до истерии.
 
Останалите зодии и кои кошмари ги преследват - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase