Снимка: pexels
fallback

Включването на техниките за фъншуй в едно пространство или помещение помагат за подобряване на енергийния поток в дома. По този начин се привличат положителни емоции, успехи, просперитет, късмет и здраве. Целта на фъншуй е в дома да цари пълна хармония, което да подобри енергията не само в жилището, но и в живота на семейството, което го обитава.

За да подобрите енергията в дома си според фъншуй, можете да направите няколко малки промени, които обаче ще ви донесат късмет и благоденствие.

Поставете глобус на масата до дивана в хола

Добре е да го позиционирате в северозападния ъгъл на помещението. Това насърчава възможността да планирате и осъществявате пътешествията си по цял свят. Ако мечтата ви е свързана с това, задължително поставете глобус към декорацията вкъщи.

Поставете романтична снимка в рамка

Без значение дали сте обвързани или не, сложете романтична снимка в рамка и я поставете в спалнята. Ако сте обвързани, това ще ви помогне да развиете и задържите любовта си. Ако сте необвързани вероятността да откриете любовта на живота си ще се увеличи значително.

Поставете огледалата стратегически

Едно от основните правила на фъншуй е в спалнята да не се спи с гръб към вратата. Когато седнете в леглото трябва да гледате вратата пред себе си. Ако разположението на спалнята ви не позволява да местите леглото така, че да е срещу вратата, поставете огледало, което да ви позволява да виждате вратата. Това помага за канализиране на енергията и носи късмет.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Мария Иванова

преди 5 години

Най-добре е стар супник да се напълни с монети по 1 и 2 евро.Глобус с диаметър 1 м е най-добър.Препоръчва се малка снимка на Брат Пит и Анджи в рамка от големи миди като емблемата на Шел.Най-добре е стратегически да си направите огледална спалня - така ще виждате и какво сте изпуснали зад леглото.

1

Чичо

преди 5 години

Аз поне, винаги първо слагам към южната страна портрета на господин Борисов (добре, че го има, че без него вече да сме го закъсали).

fallback