Снимка: pexels.com

Везни

Везните никога не се отегчават, когато са в компанията на Близнаци и Водолей. Заедно имат много общи теми, а често тези теми са разбираеми само за тях. Добра опция за приятелство са Стрелците, които ще ви зареждат с енергия и ще ви мотивират не само да мечтаете, но и да действате. За съжаление понякога Везните могат да бъдат много мързеливи и пасивни. Има всички предпоставки за силно приятелство с Лъвовете, но при условие, че и двете страни са готови да се приемат помежду си такива, каквито са.

Скорпион

Родените под съзвездието Скорпион са много взискателни към хората, така че да си приятел с тях не е толкова лесно. Само представителите на Риби могат да плуват без особени трудности в техните води. Скорпионите могат да търсят приятелство с Рак, но при условие, че той част от кръга им. Съществува и възможността за здрав съюз със зодии, които са тяхна противоположност - Дева и Козирог. Те ще се допълват и споделят най-интимните тайни.

Стрелец

Стрелците нямат никакви проблеми в общуването с представители на другите огнени зодии - Овен и Лъв. Тези три знака имат сходни възгледи за живота. Успешно могат да се формират взаимоотношения и с Везни, защото между тях няма да има конкуренция. И винаги ще могат да се разбират и подкрепят взаимно. Също така е вероятно Стрелецът да бъде провокиран от интелигентния и начетен Водолей. Особено по философски теми, които са толкова близки и до двамата.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase