Снимка: istock
fallback

Април идва със слънце, малко дъжд и ще ни даде онова време, от което се нуждаем, за да помислим добре по въпросите за любовта. Любовните емоции ще се „събудят“ за много представители на зодиака. Някои ще започнат нови романтични взаимоотношения, други ще подновят стари, а почти никой от зодиака няма да остане без вниманието на противоположния пол. Какво ви очаква в любовта през април, вижте в следващите редове.

Овен

Любовният живот през април ще ви постави пред една истина. Истината за вашата връзка, за „празните“ взаимоотношения, в които се намирате. Понякога трябва да се разделим с някого, за да осъзнаем дали наистина ни е бил скъп. Семейните представители на зодията ще бъдат изправени пред повече спорове.

Опитайте се да ги разрешите без повишаване на тона. Ако сте необвързани и търсите нова любов, късметът ще е на ваша страна, само ако бъдете дейни. Флирт и офис романтика не са изключени, но е малко вероятно да се получи нещо по-сериозно. Погледнете на любовта по различен начин.

Телец

Ако сега сте имали планове за сватба, преместване в ново жилище, по възможност ги отложете. Не са изключени кавги. Що се отнася до парите, те ще бъдат достатъчни, но въпреки това бъдете разумни. Като цяло за семейните Телци месецът ще бъде спокоен и хармоничен. Тези от вас, които скоро са приключили връзка, ще осъзнаят че промяната е за добро. Дайте си време и новата любов ще ви намери. Като цяло звездите не ви съветват да експериментирате на любовния фронт, помислете добре преди взимането на крайни решения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Нищо не ме чака, беэ да чета хороскопи. Само самота и бедност ще има, с гаранция

fallback