Снимка: Instagram
fallback

Рут Колева продължава да настоява за легализацията на марихуана в България.

Певицата смята, че страната ни губи милиони левове заради строгите закони и рестрикции и посочва, че България е сред малкото останали европейски страни, в които можеш да бъдеш задържан за притежание на канабис.

Ето какво написа звездата в Instagram: "Супер-растението. Един от най-големите дарове на майката природа. България е една от малкото европейски страни, в които все още можеш в затвора заради притежание на марихуана.
 
А високите нива на корупция са част от всекидневието, и никой от политиците не се притеснява да крие това.
 
Страната ни губи милиони заради отвратителните закони, които ограничават произвеждането на индустриален канабис по най-идиотските начини."
 
Останалата част от коментара ѝ - четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

До 149

преди 5 години

Сега ходят пияни и се бият с мотики. Не мислиш ли, че трябва да забраним алкохола? Тревата трябва да бъде поне декриминизирана за да спрат куките да се правят, че работят като хващат ученици с по 1-2 грама. Както е и в полвин Европа вече. освен това да спрат и същите ученици да пушат кочини защото някакви пишман химици са измислили легални заместители.

140

Анонимен

преди 5 години

Легализирайте го поне куките да почнат да хващат истински престъпници, а не лапета с 2гр трева. 30 000 шано дилара ще протестират ,че държавата им взима хляба и ще трябва да работят нормална работа и да плащат данъци

139

Анонимен

преди 5 години

Тия съвсем изтрещяха, утре ще искат да легализират и другите наркотици! Те забраниха да се пушат цигари по заведенията с което не пречиш на никой тия искат да им се разреши да ходят надрусани по улиците и в неадекватно състояние.

fallback