Снимка: pexels.com

И мъжете и жените винаги се притесняват и чудят как да се държат на първа среща, за да впечатлят човека отсреща. Има много съвети, коучове и книги, но те са предимно насочени към жени. Така че господа, ето няколко неща, които да НЕ правите на първа среща ако харесвате момичето, ако или пък не, те са перфектният начин да бъдете сигурен, че тя повече никога няма да ви се обади.

1. Никакво гледане в очите

Когато излезете на ресторант или кафене, изберете масата и мястото си така, че да имате друга приятна гледка, освен вашата дама. Най-добре е някой телевизор, по който дават мач или просто блейте през прозореца. За какво ви е да гледате нея? Не е като да се е гримирала красиво и подготвила за срещата ви. Изобщо не и обръщайте никакво внимание. Даже и не слушайте много, много, когато ви говори, но това е част от следващото правило.

2. Заяждайте се

На първа среща е най-добре да изберете тема, по която вие двамата имате абсолютно различни гледни точки и да задълбаете само и единствено в нея. Изобщо и не си помисляйте за дискусия или някакъв рационален дебат с аргументи. Вие сте прав. Точка. Няма какво тя да каже, така че да дискутирате темата като зрели хора. Просто си дръжте на вашето, повтаряйте едно и също нещо и дори и не я изслушвайте като говори.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase