Снимка: Pexels

Светът е огромен и някои хора искат да посетят много места, да опознаят различни култури и цивилизации, да се сближат с хора от други среди, да се отдадат на нови приживявания. Ето кои са трите зодии, които трябва за известно време да поживеят в чужбина.

Стрелец
 
Това са зодиакалните знаци, които най-много обичат запознанството с нови хора, пътуванията, приключенията и опитването на нови неща. Искат да видят нови и екзотични места, да се потопят в чуждите за тях култури - това е невероятна тръпка за тях! Винаги са готови за далечни пътувания, за тях никога няма културен шок и бариери. Интересно им е да опитат чуждите ястия и да се запознаят с различни традиции. От малки мечтаят да поживеят в чужбина.
 
Водолей
 
Ако могат, биха били приятели с всички хора на планетата, постоянно биха общували с чужденци. Държат да имат голям и разнообразен приятелски кръг. Интересно им е да комуникират с хора от други държави, да чуват техните мнения и виждания, да се учат от техния опит. Често се сприятеляват с чужденци. Нямат предразсъдъци и рядко съдят околните. Би им било любопитно да поживеят в друга страна, да срещнат много нови и различни от тях хора, да опознаят чужди обичаи, да посетят екзотични места.
 
Останалите зодии, които трябва да поживеят малко в чужбина - четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 месеца

Статията е невероятна простотия! Според коя астрална теория стигнахте точно то зодии и бягство от България? И за това ли има зодиакални интерпретации? Нямам думи за тази "медия" вече.
Очаквам следващата статия да е от типа "Топ 3 зодии, които предпочитат да пазаруват в Кауфланд в Банишора".

20

Националистът

преди 4 месеца

Да вярно е , че ние стрелците обичаме да похапваме нещо ново НО не ми харесва това , че казвате как бихме зае*али родината си с извинение и да отидем другаде. Аз тук съм се родил и тук ще загина !!!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Зодия Нормален има ли?

О извинете! Не вярвам не езотерични езически сатанински БРЪЩОЛЕВИЦИ!