Снимка: Pexels
fallback

Няма съмнение, че меденият месец трябва да представлява най-романтичната ваканция за двойката. Ето и къде всеки зодиакален знак ще се чувства най-добре и ще изживее приказка.

 
Овен
 
Малдивите е чудесен избор за такива приключенци, каквито са Овните. Там ще усетят тръпка, ще могат да предизвикат себе си и да опитат нови неща - каране на каяк, на кану, гребане, гмуркане и т.н. Там ще почувстват и уединение и ще се радват на времето с партньора.
 
Телец
 
Обичат красотата и естетиката, земни хора са и ще се чувстват прекрасно в Тоскана. Там ще усетят романтичната атмосфера, ще разглеждат забележителности и ще могат да опитат различни вина с половинката. Ще си правят пикник сред лозята.
 
Близнаци
 
Енергичните Близнаци постоянно са в движение. Трябва им забързан град, пълен с туристи, където ще могат да се насладят и на нощен живот. За тях ще е добре да посетят няколко европейски столици, които са близо - Прага, Будапеща и Виена. Там е пълно с хора и ще посетят много места и партита.
 
Рак
 
Водни знаци, като Раците, ще се чувстват прекрасно на някой остров, заобиколени от вода. Галапагоските острови ще ги впечатлят. Раците обичат океана, дивата природа, екзотичните кътчета.
 
Останалите зодии и къде трябва да празнуват медения си месец - четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

firebg

преди 5 години

Интересно!

8

Анонимен

преди 5 години

Според зодията или според портфейла.

7

д-р

преди 5 години

До АнонименСлушай простатата.

fallback