Снимка: pexels

Сбогуванията не са лесни за никого. Но някои успяват да видят позитивното, дори в такива ситуации и решават, че всъщност това може да се отрази добре на живота им. За няколко зодиакални знака да кажеш "сбогом" е истинско мъчение и съпътствано от много различни емоции. Ето и кои са те.

Рак
 
Те са изключително емоционални и често изглеждат като нуждаещи се. Затова им е много трудно да се разделят с някого, особено, ако не са казали всичко, което имат да казват на въпросния човек. Трудно им е да преценят дали се сбогуват завинаги с един човек или тома е само за определен период от време и после ще имат нужда отново да го потърсят. Трябва им много време, за да приемат, че наистина са се разделили с някого и няма да го виждат. Предпочитат да игнорират тези мисли.
 
Везни
 
Те не се справят със сбогуванията, защото винаги им се струва, че имат недовършени дела. Постоянно премислят - какво е можело да кажат, какво още е трябвало да направят, как биха се развили нещата, ако не бяха реагирали така. Страхуват се, че повече никога няма да имат шанс да споделят своята гледна точка и да обяснят на човека как се чувстват. Често изпитват вина.

Останалите зодии, които трудно се сбогуват - четете в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase