Снимка: pixabay
fallback

Всички лъжем, без значение дали го правим умишлено, злонамерено, с добри чувства или просто за да предпазим самите себе си. Лъжата е част от живота на всеки. Ако съществуват напълно честни и откровени хора, които признават с лекота всичко, което се таи в душата им, вероятно те се чувстват освободени и ненатоварени с излишен стрес. Можем само да се учим от тях.

Понякога е очевидно, че някой лъже. Друг път езикът на тялото е така умело прикрит, че дори да сте най-ловкият ходещ детектор на лъжата, не можете да разпознаете лъжеца.

Всяка зодия има свой начин да скрива истината. Ето как го правят различните зодиакални знаци:

Овен

Когато Овенът лъже, той ще се постарае да изглежда също толкова безгрижен, както и през останалото време, когато е честен. Ето защо му се получава толкова добре. Изключително трудно е да разберете кога един Овен лъже. Когато е хванат в лъжа, той ще направи всичко възможно да ви убеди в правотата си. Ще поддържа тезата си докрай с цената на достойнството си.

Телец

Когато Телецът лъже го прави много внимателно. Неговите лъжи са щателно пресметнати до последния детайл. Той е преценил всяка мярка, количество, обстоятелство, алиби и всичко необходимо, за да бъдете убедени в неговите лъжи. Ако например трябва да лъже къде е бил снощи, той ще разкаже бавно и прецизно обмислено цялата история. Ще я повтори, ако това се налага, само и само да е по-убедителен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 5 години

по отношение на рак си търсите какво сте сътворили за да се докарате до там да не ви отразяват.

2

Анонимен

преди 5 години

не заслужават внимание затова не ви гледа в очите. обиден е рака си е рак.

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Госпожо- Михаела Лазарова,...Вие- ме- превзехте,...Със- интересйте- сй...

fallback