Снимка: Pexels

Всеки е изпитвал пориви на ревност поне веднъж в живота си. Това е нормално, когато сте силно влюбени в някого и не искате да го загубите. Умерената ревност дори работи в наша полза - така показвате, че наистина ви е грижа за човека до вас, че много държите на него и партньорът може да се почувства поласкан. Ето и кои са най-ревнивите зодиакални знаци.

Телец
 
Телците искат наистина да притежават партньора. Тези знаци ценят вещите, материалните облаги, искат винаги да имат скъпи и ценни предмети. Затова понякога проявяват тези свои чувства и що се отнася до хора. Искат да си създадат красив и луксозен живот с половинката, да са винаги заедно. Смятат, че партньорът им принадлежи и постоянно трябва да го пазят от другите хора. Очакват непрекъснато внимание, желаят половинката да им отделя цялото си време. Така може да задушат гаджето си.
 
Лъв
 
Те са горди и магнетични. Изпитват нужда постоянно да са център на внимание и някой непрекъснато да ги обсипва с внимание, възхищение, любов. Очакват това, трябва да са най-важното нещо в живота на партньора си. Често не всеки може да ги засипе с чак толкова внимание, почит и жестове и затова Лъвовете стават несигурни и нервни. Започват да се чудят защо човекът не е фокусиран изцяло върху тях, защо не им отдава пълно внимание. И си представят най-лошото. Започват да си мислят, че партньорът флиртува, изневерява, сърдят се, защото егото им не позволява да са на второ място след кариера, учене, семейство и т.н. И ревнуват от всичко.
 
Другите 2 зодии вижте в teenproblem.net
 
 

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

Направете статия "12 зодии, които полудяват от глупави статии за астрология"

3

edna

преди 3 години

До КакаAbsolutna istina!!!..Zadushavashti!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Аха - за Лъв - баш!