Снимка: pexels.com

Всички ние искаме да се чувстваме подкрепяни и обичани, особено от нашите партньори, от членовете на семейството си и от приятелите си. Когато не чувстваме подкрепа от близките си ни е много по-трудно да се борим за това, в което вярваме.

Човек може да усеща физическа, емоционална и/или психологическа подкрепа, или комбинация от трите. Но когато става въпрос за зодии и за това как всяка от тях показва подкрепа на близките си, то начините са доста различни.

В първата част на статията ви показахме как представителите на първите шест зодии изразяват своята подкрепа към важните хора в живота си, а сега прочетете и за останалите шест зодии:

Везни

Везните са много добри и грижовни към близките си, но очакват подобно отношение в замяна. Ако те подкрепят човек, когото обичат и/или се застъпят за него, ще очакват някой ден той да направи същото за тях. Ако не усетят подкрепа от този човек, тя ще се обидят много. Везните не обичат да хабят време и енергия за хора, които не са им признателни.

Скорпион

Скорпионите показват своята подкрепа към близките си като ги насърчават да бъдат честни  към себе си, да изразяват ясно желанията и чувствата си. Хората от тази зодия ще „дълбаят” докато не разберат проблема на човека, който обичат. Те няма да го попитат: "Как си?", а после да се фокусират върху телефона си, а ще искат да вникнат в ситуацията, за да му помогнат.

Вижте още за зодиите в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase