Снимка: Pexels
fallback

Когато са във връзка, някои хора стават напълно зависими от партньора. Не могат да правят почти нищо без него, не ходят никъде без него, постоянно трябва да знаят къде е той, как се чувства, какво прави. Това не е много здравословно, защото изпитват зависимост, подобна на наркотичната, към един човек, не ценят достатъчно себе си и постоянно имат нужда от одобрението на партньора и неговата оценка. Ето и кои са тези зодии.

Рак
 
Те винаги искат да знаят какво мисли половинката им и какво прави, когато не са с нея. Затова и стават като зависими. Партньорът на Рака често си мисли, че бива задушаван и че е контролиран. Раците се опитват да накарат половинката си да мисли като тях, да действа като тях, да харесва същите неща. Чувствителни зодии са. Когато любимият им не се чувства добре и е разстроен, веднага и Раците стават такива. Те приемат лошото настроение лично и винаги смятат, че те са отговорни за това.

Близнаци
 
Близнаците започват да се занимават с проблемите на партньора, да се опитват да ги решат, да му помогнат. Те се запалват по същите неща, които харесва половинката им, а и започват да подкрепят същите каузи. Стават като адвокати на партньора, понякога забравят какво е важно за самите тях и какво ценят те. Често се променят заради половинката, оставят своите нужди и разбирания настрана, което е много вредно.
Останалите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback