Снимка: Reuters
fallback

Анджелина Джоли призна, че се е разчувствала много при посещението си на бежански лагер в Текнаф, Бангладеш. Звездата се е разстроила дълбоко, когато е видяла семейства от етническата група Рохинджа, които е трябвало да напуснат домовете си в щата Ракхайн в Мианмар.

"Начинът, по който са се отнасяли с вас, засрамва всички ни. Най-трагичното в тази ситуация е, че не може да кажем, че не са ни били предупредили какво се случва", казала е актирсата пред бежанците.
 
Пред медиите Анджелина обясни, че за нея е било много тежко да се запознае с хора, чийто живот е свързан единствено с преследвания и напускане на дома. Тези хора са били третирани като скотове, посочила е тя.
 
Още за разчувстването на Анджелина Джоли можете да прочетете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

"Българите сте най злобния народ!"Мне. Българите са ОЗЛОБЕН от неправдата народ. Озлобени сме от двойните, тройните и седморните стандарти, с които се мери всичко, винаги в наш ущърб. Не можем да бъдем обвинявани, че сме такива.

27

Анонимен

преди 5 години

След, което разчувстваната Анджелина се метна в частния си самолет, за да се прибере в имението си за 20 милиона долара и да поплува в басейна за отпускане на нервите!

26

Анонимен

преди 5 години

Дайте да дадем, братя и сестри!Ами заведи ги всичките в Америка. То и без това си е едно голямо гето. Защо строите огради? Пускайте всеки!

fallback