Снимка: Istock
fallback

Някои мъже имат нужда да чуват с ушите си признанието „обичам те“, но много от тях всъщност предпочитат половинките им да показват любовта си по специален начин. Да признаеш вербално любовта си е също толкова важно като да я покажеш с действията си. Вижте кои жестове на обич мъжете оценяват повече от „обичам те“.

Вашето специално внимание

Отделяйте време на партньора си. Изслушвайте го, когато ви споделя нещо. На вечеря избягвайте да ровите в телефона си, правейки се, че го слушате. Вместо това отделете време да общувате пълноценно. Ако партньорът ви усеща, че е приоритет за вас, това означава много за него.

Носете роклята, която харесва върху тялото ви

Без значение от колко време сте заедно е важно да не спирате да се обличате по начин, който впечатлява половинката ви. Мъжете възприемат предимно с очите си. Външният ви вид и желанието ви да му се харесате означава много за него със сигурност.

Пригответе му любимото ястие

Най-добрият начин да спечелите и задържите сърцето на мъжа е да го глезите с вкусни ястия, които са му любими. Направете го най-щастливия мъж на света – отделяйте време да му приготвяте ястията, които обича. Това е вашият начин да кажете „обичам те и искам да се чувстваш добре“.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ЪХЪ

преди 5 години

До ЪПоне не се излагай,не се напъвай да пишеш неща,които даже не можеш и да асимилираш. Не мислиш ли,че ако си напишеш името и града ще падне голям смях? ;-}Да влизаш в чужди роли ( мъж,жена) не е най-доброто. И оттук нататък преди "да се изходиш" напъни малко празната тиква !

20

Заблуда N-1

преди 5 години

Всеки човек сам си избира инструментите,сам си кове съдбата. За собствените грешки,хората не са ни виновни, носим си последствията. Истината е някъде там....

19

Ъ

преди 5 години

Мъжете сме ,инструмент за жените с който те постигат целите си.Мислим си че ние имаме думата ,но накрая жената си прави каквото тя иска. Осъзнайте истината ,ние сме просто един инструмент за тяхните цели,ако не вървиш по техният път, те сменят с друг инструмент.Извинявам се за пропуска ,имаме и един инструмент за забавление.

fallback