Снимка: Instagram
fallback

Певицата Александра Раева също избяга от студа и снега у нас. Тя се отдаде на една от своите страсти - гмуркането и публикува  снимки от преживяванията си на Малдивите. Чаровната изпълнителка е там в компанията на близката си приятелка и колежка - Мария Игнатова.

Снимките от подводния свят, които звездата показва, са впечатляващи и тя получи поздравления за тях от фенове в социалните мрежи. Алекс и преди често е ходила на екзотични дестинации, за да практикува гмуркане.
 
Ето какво написа певицата като коментар: "Запали ме един човек преди 12 години, като ме гмурна със себе си и след това се записах на курс след курс, след курс. Това е занимание, което ако го усетиш от първия път става болестно състояние и мислиш само за това. Всеки сериозен дайвър го вълнуват различни неща под водата... някои ги дърпа дълбочинното и техническо гмуркане, други пещери, трети фотографията( като мен), четвърти просто се наслаждават. Но за да стигнеш до което и да е от тези неща си трябва знания, труд и опит, като всяко едно нещо... Но тук нещата са малко по-отговорни и опасни, защото от всичко това ти зависи живота. Това определено е изживяване, което искрено пожелавам на всеки!".
 
Всички кадри от почивката на Алекс Раева и Мария Игнатова - вижте в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 5 години

Малко лезбос за разнообразие ...

25

тя

преди 5 години

За тези работи са нужни пари !Едни ги имат в повече , други едва преживяват!

24

Дърта ЧанДа

преди 5 години

Сега, ако четат тук двете котета, да знаят, че съм им мераклия и на двечките... Предлагам им спа в Бъзън...

fallback