Снимка: pexels.com
fallback

Има хора, които са силни, надеждни и умеят да оцеляват при всякакви обстоятелства. Именно затова те лесно печелят уважението на всички от обкръжението си. Тези личности често поемат висшата фигура на „майката“ в своя социален кръг. Това не значи, че те са по-женствени, а по-скоро че са по-грижовни и състрадателни към близките си, че винаги са готови да дадат съвети или да помогнат с нещо на своите приятели.

Ето и представителите на 6-те зодии, които най-често влизат в ролята на „майката“ в своя приятелски кръг:

1. Риби

Представителите на зодия Риби са състрадателни, искрени и чувствителни. Хората лесно им се доверяват и почти винаги са готови да им споделят мъката и проблемите си. Освен това Рибите са много всеотдайни към приятелите и семейството си. Това са хората, към които всички се обръщат за мъдър съвет или за рамо, на което да си поплачат.

2. Везни

Везните са тихите и скромни лидери в зодиака. Те винаги се опитват да обмислят ситуацията преди да действат. Именно заради този техен вътрешен баланс хората ги уважават много. Ако имате приятел от зодия Везни, значи знаете колко спокоен и последователен е той. Вероятно той отдавна е спечелил вашето доверие със своите интелект и разумна преценка.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 години

За Близнаците и Стрелците е вярно. Писалата по-долу коментаторка също е права, но вероятно не е попадала на случаи, при които Близнаците решават, че някой им е симпатичен. Тогава започват да се държат с този човек като осиновители.Рибите са невероятни егоисти. Сред Везните тук-там има по някой, който помага на околните, но повечето са си егоисти-тепегьози.

1

Близнаците щедри?

преди 5 години

Жива да не бях :) Много приятни за компания, но съвършени егоистчета, лицемери и твърде завистливи, за да са добри приятели.

fallback