Снимка: Pexels
fallback

Всеки си има свой любим сезон. Има месеци, които са по-подходящи за сватба от други, според астрологията. Ето кога е най-добре да вдигнат сватба зодиакалните знаци. 

Зима - Телец, Рак, Скорпион
 
Телец - За тях късната зима и ранната пролет са най-специалното време от годината. Смятат февруари за най-романтичния месец, защото тогава е Свети Валентин и биха се радвали на февруарска сватба.
 
Рак - Зимата е магично време за тях - време за гушкане. А и има вълшебна атмосфера заради коледните светлини и песни. Тогава прекарват и най-много време с близки и роднини, сватба в снега ще е магична за тях.
 
Скорпион - Мрачните и мистериозни Скорпиони просто харесват зимните нощи. Времето е мрачно, нощите по-дълги, за тях това е идеалното време да направят церемония. Навсякъде е пълно със светлини и романтично. Ще им хареса сватба в първия ден на зимата.

Пролет - Овен, Козирог, Риби
 
Овен - Импулсивни са и биха искали да се оженят бързо, още в началото на сватбения сезон. Най-много сватби има през пролетта и лятото - Овните искат да са от първите. Времето вече е по-топло, но не е и жега, която те не могат да търпят - така че началото на пролетта е подходящ момент за тях.
 
Козирог - Те винаги държат да вдигнат сватба, защото така повелява традицията. Тъй като са традиционалисти за тях е най-логично да се оженят през пролетта, когато са повечето сватби. А и тогава им изглежда романтично заради цъфналите дръвчета.
 
Риби - Най-романтичните знаци в зодиака са, затова и те биха избрали романтичната пролет за сватба. Навън е много красиво - има цветя, дърветата се разлистват, въздухът е свеж, настроението е приповдигнато, защото тепърва предстои хубавото време и дългите дни.
 
Останалите сезони и кои зодии е добре да вдигнат сватба през тях - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Присмехулник

преди 5 години

не знам само дали тридесетте сребърника, за които "журналистите" се продадоха им стигат да преживяват, както политиците от ес? питам се просто. щото и трите професии са едни от най-древните и зависят от финикийските знаци, определени по-късно, като сребърници или хартиени долари... което си е все тая. един продател си остава предател

9

Присмехулник

преди 5 години

до жена на 45: митът на или по-скоро за момичетата се формира от медиите и филмите на диктирания от евреи холивуд. без оглед какво мислят самите момичета, а после от там ни се налагат истанбулски конвенции, за да е захватът над гоите от "богоизбраните" пълен.

8

Присмехулник

преди 5 години

сезон, зодия, сватба, фацебук... кога е най-подходящо да се изсекнеш? питайте медиите, които и без това се пишат от напълно безграмотни шаманки на ***-диктатурата на евреите и дойче педовеле...

fallback