Снимка: Кадър, Bulgaria ON AIR
fallback


"Френският спайдърмен" изкачи 47-етажна сграда в Манила без предпазна екипировка и малко след това беше арестуван, съобщава Bulgaria ON AIR.

56-годишният Алeн Робeр не веднъж е доказвал способността си да контролира ума и тялото си до съвършенство при животозастрашаващи условия. Поредната авантюра на Алeн удиви десетки жители и туристи във филипинския град.

Въпреки че има многобройни почитатели, този път "френският спайдърмен" не успя да очарова всички и най-вече органите на реда. Малко след края на екстремното представление той беше отведен в полицията.

За Ален катеренето е начин на живот. Той споделя, че то е толкова важно за него, колкото храната. Увлечението му започва, когато е едва на 11 години. Оттогава е изкачил повече от 150 съоръжения без въже или друга предпазна екипировка.

Той държи и рекорда за "най-много сгради, изкачени без помощно оборудване“. Сред неговите успехи са едни от най-високите небостъргачи в света и емблематични сгради като Айфеловата кула, Операта в Сидни и "Бурж Халифа" в Дубай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Земното притегляне така ще го претегли,че ще го спиртоса.Не изпитвай твоего Бога

10

Анонимен

преди 5 години

Коя ли година ще бъде палачинкамен...

9

Discovery

преди 5 години

E то всяка година тоя си катери някоя сграда и всяка година го прибира полицията. Сиг му повдигат обвинение за нарушаване на обществения ред, друго няма какво според мен да го обвинят...

fallback