Снимка: pexels
fallback

Няма как още на първите 2-3 срещи да сте сигурни дали някой подхожда сериозно към вас и дали е искрен. С времето обаче ще започнете да усещате дали приема връзката като нещо сериозно и истинско или просто му служите за развлечение. Ето как да разберете, че може връзката да е продължителна и стабилна. 

1. Иска да прекарва все повече време с вас
 
Това показва най-добре, че връзката се задълбочава. Няма значение какво прави и какви задължения има, той просто иска да сте до него, когато върши тези неща. Пазарувате заедно, гледате филми, ходите заедно на събития, пътувате заедно, отивате заедно към банката, болницата, фризьорския салон, книжарницата. Това са все показатели, че вече сте достатъчно близки и може да вършите заедно и рутинни неща, а не само да ходите на срещи на бар или ресторант. Той поставя времето, прекарано с вас, над всичко друго. Виждате се няколко пъти седмично.
 
2. Срещате се основно през деня
 
Истинските връзки се изграждат през деня. За нощта са типични основно флиртовете и забавленията. Ако момчето е започнало да прекарва все повече време с вас през деня, това означава, че иска да ви опознае, да разбере какви са навиците ви, да вършите повече неща заедно. През деня си говорите на по-сериозни теми, споделяте хобитата си и вършите заедно задълженията си. Нощта е свързана с барове, алкохол, развлечения, секс, ако срещите ви са само такива, едва ли този човек иска да присъствате в живота му и едва ли има сериозни намерения към вас. Не е нормално да имате само такива срещи, ако се виждате повече от 2 месеца.
 
Останалите знаци, че ТОЙ има сериозни намерения - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 5 години

До СериозенТака си е. но съвременният геноцентричен феминистки режим на овластяване прави така че това да му излезе през носа и да плаща до гроб докато гледа как бабата дебелее безогледно и съсипва първопричината той да се събере с нея, и това е тяло, глас и външен вид, и постоянно се принуждава да я води на почивки и да изпълнява заповеди.

36

Рецепта за любов

преди 5 години

Значи, изкарайте много пари (по легален или нелегален начин), купете си голям апартамент / къща и едно ауди RS6 - гарантирам всички жени много ще ви обичат и ще искат да бъдат с вас.

35

това са

преди 5 години

3-те знака че мъжът има сериозни ОТклонения. Това е бъдещ бабин роб или просто приятел. Тя търси някой без сериозни намерения, a не някой преследвач воайор. Такъв само ще го използва и държи в приятелската зона, може и деца да му роди, но няма да го обича.

fallback