Снимка: Reuters
fallback

Паскал Селик - жителка на град Ексетър, Девъншър - ще се омъжи за своята пухена завивка, тъй като тя е сред "най-съкровените и постоянни партньории, които някога е имала" съобщи в. "Мирър".

Oще по темата

Селик е на 49 години и ще организира пищно сватбено тържество с помощта на професионална фирма. По нейните думи завивката-младоженец винаги й е помагала и много добре я обгръщала. Венчавката е насрочена за 10 февруари.

Младоженката ще се яви на брачната церемония в пухени пантофки, по нощница и домашен халат. Гостите са посъветвани да се явят по пижами и халати. Препоръчително е да се вземат също бутилки с топла вода за сгряване и плюшени мечета за гущкане.

Сватбата ще бъде съпроводена с много смях, музика и забавления, твърди младоженката. Засега тя пази в тайна какъв ще е сватбения тоалет на нейния избраник - пухената завивка. След венчавката в дома на Сесил в Ексетър купонът ще продзължи в клуба "Глориъс арт хаус".

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Тъжно

преди 5 години

Колко самотни и отчаяни жени има. Ако имаше мъж до себе си нямаше да се омъжва за завивката си. Може би си мисли, че на тия години никой няма да я вземе повече та... поне с рокля да се види.

7

Анонимен

преди 5 години

Вероятно е феминистка. Какво друго и остава на горката женица...

6

Шаф(н)ер

преди 5 години

Страхотна новина, ю мейд май дей, пипъл...очаквам още уникални новини от подобен род от Кралството, те са характерни за тоя вилает:)

fallback