Снимка: Reuters
fallback

Виктория Бекъм използва крем за лице, направен от собствената ѝ кръв. Той е направен от д-р Барбара Стърм и за него жената на Дейвид Бекъм е платила 1,200 паунда.

Вики е била на преглед в болницата на д-р Стърм в Дюселдорф, Германия. 

Звездата показа продуктът в Instagram Stories и написа: "Д-р Стърм ми взе кръв и създаде лечебни вещества, направени от моите собствени клетки, което действа противовъзпалително и регенериращо. Тази седмица ще го изпробвам и сутрин, и нощем".
 
Още за нестандартния метод за красота на Виктория Бекъм - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Е то и за Ротшилд се знае че пие кръв от малки бебета. Носят му я прясна от места с войни конфликти той за това казва че се чуства подмладен и когато му прелеят бебешка кръв!

12

Touchandgo

преди 5 години

Не е откритие тип топлата вода. Още преди години моите ветеринари лекуваха очите на куче ми посредством плазма извлечена от собствената му кръв и даде невероятен резултата, като преди това различни типове лечение не помагаха.

11

Резултатът

преди 5 години

може да се дължи на две причини. Или на прилагането вещества от собствената кръв или на източването на собствената кръв. Не случайно се счита, че причина за дълголетието и хубавата кожа при жените се дължи на естрогена, който пък е причина за месечното кръвотечение. На г-жа Бекъм може би вече кръвотечението и спряло . Тоест хванала я е критическата.

fallback