Снимка: Reuters
fallback

Тейлър Суифт е оказала положително въздействие за възстановяването на Селена Гомес. Тейлър е подкрепяла приятелката си през цялото време, когато Гомес е била в клиника и след като е била изписана. 

"Селена и Тейлър поддържат връзка откакто Селена излезе от клиниката и са много близки. Тейлър се свърза с нея няколко пъти и показа любовта и подкрепата си. Въпреки че и двете са много заети, те редовно комуникират и Селена смята Суифт за една от най-близките си приятелки.
 
Тя разчита на Тейлър. За тях винаги е забавно да се видят и да си направят женска вечер", обяснили са източници на "Е!News".
 
Още за приятелството между Тейлър и Селена - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Госпоица "журналистката" да си беше направила труда да напише малко повече информация за това от какво страда Селена Гомес. Целият текст е бла бла бла.

7

Анонимен

преди 5 години

Селена никога, ама никога не е била в клиника за алкохолици. Тя има лупус и се наложи да й присадят бъбрек, даден от нейна приятелка актриса. Който може да се похвали с такъв приятел да вдигне ръка. Ама простотията и празната завист нямат почивен ден.За всички *** които много разбират от човешки качества и все " знаемЕ ги тия" - пожелавам поне малко да се доближат до таланта на това сладко момиче което се справя достойно с предизвикателствата в живота си. И не защото ми лесно е има пари

6

zapoznat

преди 5 години

Дрън-дрън, докато Селена беше в клиника за алкохолици, Тейлър я избягваше всячески да не си развали имиджа покрай това пиянде и наркоманка. Сега решиха да се изкарат първи приятелки. 100 % PR.

fallback