Снимка: Pexels

Денят на влюбените предизвиква смесени чувства. Свети Валентин е любим празник за някои - получават подаръци, организират си романтична вечер, пият шампанско, хапват шоколад и бонбони с формата на сърце.

Други пък го смятат за измислен и прекалено лигав празник, но понякога са го празнували заради половинката. Ето кое е любимото нещо в Деня на влюбените на различните зодиакални знаци.

Овен
Гледат да не се показват като чувствителни и нежни хора, защото не искат да изглеждат слаби или лигави, но това е денят, в който могат да са такива и да изразят колко са влюбени в половинката. Показват на света колко са влюбени, подаряват огромно плюшено сърце или балон, публикуват най-сладките снимки.
 
Телец
Телците обожават да получават подаръци, но и да правят такива. Това е най-вълнуващо за тях - колко романтични подаръци има наоколо. Радват се, защото на този празник се купува нещо специално, свързано с любовта, а не нещо банално. Измислят и оригинални неща, освен бонобни, цветя, сладки и картички.
 
Близнаци
Понякога Свети Валентин може да ги стресира, струва им се прекалено романтично. Те решават да посветят този ден и на приятелите, на семейството, на роднините, а не само на партньора, за да бъдат по-оригинални. Прекарват шумна вечер с компанията и показват колко обичат близките си.
 
Рак
Това е сред най-любимите празници за Раците! За тях любовта е на първо място и нямат търпение да я отпразнуват. Най-много им харесва, че тогава могат да останат напълно сами с половинката, да си правят романтични изненади, да се гушнат в леглото сред рози и да гледат сълзлив филм.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase