Снимка: Reuters
fallback

Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като цяло, представителите на зодиакалните знаци имат всички предпоставки да се радват на положителните вибрации, е, с малки изключения. Комуникацията ще е в основата на взаимоотношенията. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

През тази седмица Венера ще бъде в перфектен ъгъл към Марс, който сега е във вашия знак. Имате невероятно излъчване, а най-хубавото е, че ще знаете как да се възползвате от вашата привлекателност. Ако сте обвързани, предстоят ви невероятни моменти с любимия човек. В случай, че търсите нова любов, има вероятност да срещнете човек, с когото да се свържете физически.

Телец

Сексуалната енергия на Телците също ще бъде в повече и те определено ще знаят как да я използват, за да осъществят своите интимни фантазии. Ще имате желание да разкриете чувствеността си пред половинката. Очаква ви любовна седмица.

Близнаци

Положителни вибрации в сектора на любовта очакват и представителите на зодия Близнаци. Те ще имат възможността и желанието да окажат подкрепа на половинката си в някакво начинание. Също така ще създадете обстановка край себе си, която да поддържа любовното настроение. Възползвайте се от моментите и бъдете щастливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Лъв

преди 5 години

Абе пишете и за лъвовете, че въртя една съседка от 2-рия етаж. Кажете, мъжът и ще се върне ли скоро от Англия?

fallback